Chat with us, powered by LiveChat

Airbox AZ8 Sort Kabinekuffert

Airbox AZ8 Sort Kabinekuffert
Tilbud!

799,00 DKK 499,00 DKK

Her får du den nye Airbox AZ8 kabinekuffert fra EPIC

Detaljer om kabinekufferten:

 • Fremstillet i stødsikkert og stærkt ABS materiale
 • Udstyret med 4 x 360 graders hjul for let manøvre
 • Indbygget TSA-lås og pakkesystem
 • Med kabinekufferten får du 3 års garanti
Farve:
 • Airbox AZ8 Sort Kabinekuffert
 • Airbox AZ8 Blå Kabinekuffert
 • Airbox AZ8 Hvid Kabinekuffert
 • Airbox AZ8 Rød Kabinekuffert
 • Airbox AZ8 Sølv Kabinekuffert

På lager

Mål på kuffert

Højde: 55 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 20 cm

Liter: 39 L

Vægt: 2.6 kg

Her får du en ny kuffertserie fremstillet af EPIC – nemlig Airbox AZ8. Kufferten er fremstillet som en mere budgetvenlig version af EPIC’s andre modeller – dette betyder dog ikke, at den går voldsomt på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Den er nemlig fremstillet i stærkt og stødabsorberende ABS materiale. Derudover er den forsynet med 4 glimrende letløbende hjul, som sikrer dig en behagelig manøvre med kufferten på turen. Udvendigt finder du et komfortabelt bærehåndtag, TSA-lås (til evt. brug i USA) og et lækkert teleskophåndtag med flere højdeindstillinger. Indvendigt er kufferten udstyret med et pakkesystem, så det bliver let som en leg at pakke bagagen.

Kundeanmeldelser

Baseret på 6 anmeldelser
5 Stjerner
100% 
6
4 Stjerner
0% 
0
3 Stjerner
0% 
0
2 Stjerner
0% 
0
1 Stjerner
0% 
0
SKRIV EN ANMELDELSE
 • Anmeld

Tak for din anmeldelse!

Din mening er meget værdsat! Del den med dine venner, så de også kan få den samme gode information.

SR
11/03/2019
Susanne R.

Perfekt kabinekuffert

Modtog hurtigt produktet, og netop nu er den i Krakow på første tur. Kufferten fungerer perfekt 👌🏼

AS
24/02/2019
Aase S.

5 stjerner

Har ikke brugt kufferten endnu, men den ser ud til at være rigtig god og dejlig.

A.
17/02/2019
Annette .

Rigtig fin

Det levede op til mine forventninger, pæn, gode hjul, og god størrelse da den skal kunne være i flykabinen, så jeg er meget tilfreds.

D
07/01/2019
Ditte

Lige hvad jeg manglede

god billig kuffert. det var lige den jeg søgte. den har de rigtige mål til flyselskaberne og vejer ikke meget.

T
04/01/2019
Thomas

Hurtig levering

Hurtig levering og meget flot og god kuffert til prisen.

Features i denne kuffert

Her kan du se, hvilke komponenter denne kuffert indeholder:

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • Hardcase kuffert

  Denne kuffert er fremstillet som en hardcase kuffert. Hardcase kufferter er til dels mere fleksible og giver større muligheder for unikke designs. Derudover har de en fordel i forhold til belastning undervejs på turen.

 • 4 hjul

  Denne kuffert er udstyret med 4 hjul. Dette giver en fordel, hvis du hovedsageligt skal transportere kufferten henover et jævnt terræn. Derudover giver det dig mulighed for at skubbe kufferten i stedet for at trække den.

 • SLIM

  Denne kabinekuffert hører under kategorien ‘Slim’. Det betyder, at den overholder håndbagageregler for de fleste lavprisselskaber – f.eks. Ryan Air, Norwegian osv.

 • Indbygget pakkesystem

  Gør pakning af din bagage til en leg med et indbygget pakkesystem. I stedet for ét stort rum, har du mulighed for at organisere din bagage direkte i kufferten.

 • 3 års limited garanti

  Med denne kuffert medfølger 3 års limited garanti, som dækker ved bl.a. defekte komponenter og materiale. Garantien dækker dog ikke almindelig slid og brug af produktet.

Om Airbox AZ8

Airbox AZ8 produceret af EPIC er den helt store vinder i 2018. Det er en budgetvenlig kuffert, som både fås som almindelig kuffert (stor og mellem størrelse) og kabinestørrelsen, som kan medbringes ombord hos de fleste flyselskaber eftersom den måler 55 x 40 x 20 cm.

Det udvendige

AZ8 er fremstillet som en hardcase kuffert i stødsikkert og stærkt ABS materiale. Det betyder altså at den er ekstrem holdbar og der kan forventes en lang levetid på denne kuffert. Yderligere finder du en indbygget TSA-lås, som gør det lettere for dig at rejse i USA – men i høj grad også er et industristandard for låsesikkerhed. Under kufferten er der smidt 4 x 360 graders hjul på, så du altid er sikret en let manøvre på jævn overflade. Det er en drøm at skubbe denne sag gennem lufthavnen.

Det indvendige

Indvendigt finder du et pakkesystem, som gør det let som en leg at pakke til rejsen. Adskillige rum med simpel opdeling samt seler til at spænde bagagen, så du kan have mest muligt med.

3 års garanti

På AZ8 tilbydes der 3 års garanti på defekte komponenter samt fabriksfejl. Det er let som en leg at udnytte garantien – selvom det sjældent er nødvendigt!

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også