• ✓ Hurtig levering
  • ✓ 1000+ 5-stjernet anmeldelser
  • ✓ Fast lav fragt - 29 kr. (gratis over 499,-)

Brug din sommerferie fornuftigt og bliv klogere med danske online kurser

Sommerferie er lige rundt om hjørnet, ja faktisk er den for de fleste allerede begyndt.

Mange vælger at bruge deres ferie på ren afslapning foran en pool på et 5-stjernet hotel eller i en gyngestol med en god bog i hånden i sommerhuset.

Men hvorfor ikke bruge din ferie mere fornuftigt og lære noget nyt, der kan komme dig til gavn i din hverdag eller i forbindelse med dit arbejde?

I denne artikel giver vi dig en række online kurser, som du kan tage hvornår og hvor du vil. Du kan altså stadig slappe af i dit sommerhus eller foran poolen på Mallorca og samtidig lære en masse. Alt hvad du behøver er adgang til internettet og en iPad eller computer, og så er du kørende.

Lad os se på det første online kursus!

InDesign kursus - Lær grafisk design fra sofaen

Har du altid godt kunne tænke dig at lære, hvordan man designer sit eget logo, laver en flyer eller måske ligefrem designer et produktlabel, så er det InDesign du skal have fat på.

På NemProgrammering.dk har de fornyeligt lanceret et online InDesign kursus, hvor du igennem en lang række videolektioner kan lære InDesign fra bunden. Du kan altså sidde hjemme i din sofa og se lektionerne og selv prøve kræfter med de ting der bliver undervist i. På den måde kan du stadig blive hjemme og nyde din sommerferie, og samtidig lære noget du altid har drømt om.

Du kan læse mere om kurset her: InDesign kursus for begyndere

Lær at spille guitar, og jam de lange sommeraftener væk

Kunne det ikke være lidt fedt at være ham, der lige hiver guitaren frem og begynder at spille, når i sidder og hygger ved bålet på de varme sommeraftener?

Lad drømmen blive til virkelighed og spring ud i et af de mange gratis online kurser i guitarspil. Vi kan eksempelvis anbefale Justin´s guitar på Youtube. Justin er en rigtig flink fyr og han giver gratis guitarlektioner via video, som hurtigt vil lære dig at spille små melodier.

Kom i gang med at spille guitar her.

Bliv en stjernekok med Gordon Ramsey

Du har nu mulighed for at blive undervist af selveste Gordon Ramsey, og bare rolig, han råber ikke ad dig og skælder dig ud, når du koger pastaen for længe.

Undervisningen foregår på masterclass.com, hvor Gordon Ramsey har lavet en lang række videolektioner, hvor han lærer dig at lave både avancerede lørdagsretter samt hurtige hverdagsretter.

Adgang til madlavningskurset på masterclass.com koster nogenlunde det samme som en tur i Legoland, så man kan med fordel skifte turen til Billund ud med en hjemmedag i madlavnings tegn.

På masterclass.com kan du i øvrigt lære mange andre ting fra nogle af verdens største stjerner. Lær f.eks. standup comedy med Steve Martin eller tennis med Serena Williams.

Total fordybelse og afstresning med et male-kursus

Der findes ikke noget mere afstressende end at male. Men det kan godt være svært at komme i gang med at male, for hvilen form skal man vælge og hvilken type maling er nemmeste at komme i gang med?

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med at male og samtidig lære alle de smarte teknikker, som man ellers kun lærer igennem mange års øvelse, ved at tage et online male-kursus. Der findes rigtig mange muligheder på nettet, både gratis på f.eks. Youtube, og betalte kurser på dansk fra f.eks. onlinemalerskolen.com.

Det er bare at komme i gang!

Vi håber at denne guide har givet dig inspiration til alternative ting at bruge sin sommerferie på, hvor man kan holde ferie og samtidig lære noget nyt.