Douchebags

De mest populære i denne kategori

Viser alle 4 produkter

 • Udsolgt
  Læs mere
  1.699,00 DKK
 • Udsolgt
  Læs mere
  1.699,00 DKK 1.499,00 DKK
 • Udsolgt
  Læs mere
  1.699,00 DKK
 • Udsolgt
  Læs mere
  1.699,00 DKK

Her kan du finde vores udvalg af douchebags tasker. Douchebags taskerne er det nyeste skud på stammen indenfor rejsetasker, og vi er rigtig stolte af at kunne præsentere dem hos RejseGear.dk. Herunder kan du læse mere om douchebags taskerne og de fede features som medfølger.

Historien bag Douchebags

Idéen til douchebags taskerne opstod på baggrund af en samtale mellem Jon Olsson, professionel skiløber og 11-dobbelt X-Games medaljevinder, og produktingeniør Truls Brataas. De havde begge en kæmpe fællesinteresse indenfor skiløb og rejser, og kendte begge til de begrænsninger som almindelige kufferter og rygsække kunne have. Hovedformålet med produktet skulle gøre rejsen med skiudstyr let og problemfri.

I samarbejde med mere end 150 personer lige fra professionelle ekstremsportsudøvere til lufthavnspersonale, kom de frem til designet på de perfekte produkter, som skulle revolutionere skisportens rejseudstyr. Produkterne i douchebag sortimentet er udviklet på baggrund af følgende features:


 • Indstillingssystem – For at tilpasse taskerne til alt slags udstyr

 • Bæresystem – Gør det lettere at håndtere og bære taskerne

 • God beskyttelse – Så dit udstyr ikke går i stykker

 • Lav vægt – Undgå overanstrengelse af muskler og vægtgebyr i flyet

 • Komprimerbart design – For at undgå, at tasken fylder, når du ikke har noget i den

Holdet bag Douchebag laver både produkter udelukkende til skiudstyr, mens der også bliver produceret helt almindelige rejsetasker, som du kan anvende på rejsen. Bl.a. står de bag den meget populære Big Bastard 90 L taske.

Hvad er forskellen på disse tasker og almindelige rejsetasker? 

Den klare forskel på Douchebag tasker og helt ordinære rejsetasker findes i det innovative og nytænkende design. Douchebags prototyper blev vist frem på ISPO i München, som er den største messe for fremvisning af sportsprodukter. Douchebags tasker gik hen og vandt finalen for det mest innovative produkt.

Designet på taskerne afspejles helt klart af, at skaberne bag Douchebags selv er unge og eventyrlystne mennesker, som kender markedet og frem for alt revolutionerer.

Douchebags