Epic Airwave VTT SL Grøn Kuffert

STØRRELSELilleMellemStor
H/B/D (cm)55/40/2065/46/2575/53/30
Vægt (kg)2,43,44,3
Liter3969108
Epic Airwave VTT SL Grøn Kuffert
Tilbud!

Fra: 1.099,00 DKK Fra: 649,00 DKK

Her får du den helt nye Airwave VTT SL™

Detaljer om Airwave VTT SL™:

 • Superlight version af den ekstrem populære Airwave VTT
 • Vejer 10-20% mindre afhængig af kuffertstørrelse
 • Fremstillet i 100% VTT polypropylen – ekstrem holdbar og fleksibel
 • Med kufferten medfølger 5 års fuld garanti
Farve:
 • Epic Airwave VTT SL Grøn Kuffert
 • Epic Airwave VTT SL Dress Blå Kuffert
 • Epic Airwave VTT SL Rød Kuffert
 • Epic Airwave VTT SL Sort Kuffert
STØRRELSELilleMellemStor
H/B/D (cm)55/40/2065/46/2575/53/30
Vægt (kg)2,43,44,3
Liter3969108

Features i denne kuffert

Her kan du se, hvilke komponenter denne kuffert indeholder:

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • Airspeed komponenter®

  Denne kuffert er udstyret med Airspeed komponenter. Det vil sige, at delene på kufferten er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt samt høj styrke og lang holdbarhed. Derudover gør Airspeed komponenter det muligt at udskifte dele, hvis de skulle gå i stykker eller slides ned.

 • DualTRAK™ Hjulsystem

  Denne kuffert har større og mere robuste “twin” DualTRAK hjul, som tilbyder en bedre manøvre på alle overflader. Dækket er lavet af et blødt, holdbart og lydløst materiale.

 • Indbygget pakkesystem

  Gør pakning af din bagage til en leg med et indbygget pakkesystem. I stedet for ét stort rum, har du mulighed for at organisere din bagage direkte i kufferten.

 • VTT™ overflademateriale

  VTT™ er en forkortelse for ‘Variable Thickness Technology’ og er en proces, der behandler polypropylen overfladen på kufferter. Polypropylen plejede at være tungt og kedeligt materiale – men med VTT teknologien, er der blevet muligt at gøre materialet letvægtigt, fleksibel og samtidig meget stabil.

 • Letvægtskuffert

  Med en letvægtskuffert har du mulighed for at tage mere bagage med på rejsen. Undgå trælse gebyrer i lufthavnen med en for tung kuffert!

 • 5 års ubegrænset garanti

  Med denne kuffert medfølger en ubegrænset garanti på 5 år. Den gælder bl.a. ved defekte komponenter og materiale. Derudover dækker garantien også, hvis materialet på din kuffert skulle gå i stykker ved f.eks. mishandling ved flyselskabet. Garantien dækker dog ikke almindelig slid ved brug.

Om Airwave VTT SL™

Airwave VTT har fået en opgradering og er nu blevet ekstrem let. Ved hjælp af en ny teknologi, har EPIC haft succes med at sænke vægten på Airwave VTT med yderligere 10-20 % – afhængigt af størrelsen på kufferten. Det betyder altså at Airwave VTT nu er blevet superlight. 

Det udvendige

Ligesom den originale Airwave VTT, er skallen fremstillet i EPICs unikke, stærke og elastiske VTT polypropylen materiale. Det betyder at skallen på kufferten er ekstrem fleksibel, slidsikker og holdbar – samtidig med, at den er ekstrem let.

Yderligere er kufferten udstyret med 4 DualTrak Airspeed hjul for at sikre en lav vægt og formidabel manøvre. Det skal jo gerne være let og behageligt at skubbe kufferten rundt, når du er ude at rejse.

Airwave VTT er udstyret med en integreret TSA-lås, som giver ro i sjælen, når du rejser i USA – men i høj grad også ro i sjælen, når du generelt rejser grundet at TSA-låsen lever op til en solid branchestandard.

Det indvendige

På indersiden af kufferten finder du et pakkesystem, som gør det let at pakke kufferten. Her er både særskilt lommer til mindre sager samt kompressionsstropper til at sikre bagagen, så det ikke vælter rundt inde i kufferten.

5 års garanti

Ved køb af Airwave VTT medfølger en 5 års fuld garanti på kufferten. Den gælder for stort set alt – udover almindelig slid. Det vil altså sige, at hvis en komponent på kufferten går i stykker (hjul, lynlås, håndtag o. lign.), vil det blive dækket af garantien. Ligeledes betyder den fulde garanti, at garantien dækker, hvis kufferten går i stykker efter behandling af personalet i lufthavnen.

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også