Epic HDX Hexacore Sort Kuffert

STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)55/40/2064/46/2473/54/28
Vægt (kg)2,63,44
Liter376998
Epic HDX Hexacore Sort Kuffert
Tilbud!

Fra: 1.099,00 DKK Fra: 799,00 DKK

Her får du en kuffert fra HDX-serien med et unikt og innovativ design

Detaljer om kufferten:

 • Vinder af Tænk.dk’s Bedst i Test
 • Fremstillet med fokus på holdbarhed og stabilitet
 • 4 hjul – kan dreje 360 grader
 • Indbygget TSA lås
 • Pakkesystem, der hjælper dig med at pakke effektivt
 • Med kufferten får du 5 års garanti
Farve:
 • Epic HDX Hexacore Sort Kuffert
 • Epic HDX Hexacore Grå Kuffert
 • Epic HDX Hexacore Grøn Kuffert
 • Epic HDX Hexacore Gul Kuffert
 • Epic HDX Hexacore Orange Kuffert
 • Epic HDX Hexacore Rød Kuffert
STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)55/40/2064/46/2473/54/28
Vægt (kg)2,63,44
Liter376998

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 anmeldelser
5 Stjerner
100% 
4
4 Stjerner
0% 
0
3 Stjerner
0% 
0
2 Stjerner
0% 
0
1 Stjerner
0% 
0
SKRIV EN ANMELDELSE
 • Anmeld

Tak for din anmeldelse!

Din mening er meget værdsat! Del den med dine venner, så de også kan få den samme gode information.

KA
20/03/2019
Kim A.

Lækker kuffert, god pris, hurtig levering

Og oven i det flot support!

RR
23/02/2019
Randi R.

Super betjening og alle varer ok

Super betjening og alle varer ok, dog navneskilt en smule upraktisk da den sidder og “flabrer” lidt på kufferten.

TD
17/02/2019
Tina D.

God småturskuffert

God indretning med lommer og lækkert med låsemekanisme.

AS
13/02/2019
Arne S.

Ordentligt køb

Tilfredstillende produkt og ukompliceret køb

Features i denne kuffert

Her kan du se, hvilke komponenter denne kuffert indeholder:

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • DualTRAK™ Hjulsystem

  Denne kuffert har større og mere robuste “twin” DualTRAK hjul, som tilbyder en bedre manøvre på alle overflader. Dækket er lavet af et blødt, holdbart og lydløst materiale.

 • HEXACORE™ SHELL MATERIAL

  Denne kuffert er fremstillet i Hexacore polycarbonat. Polycarbonat anvendes typisk til skudsikkert glas og skærmen i jetfly. Så det er trygt at sige, at denne kuffert er fremstillet i meget stærkt og holdbart materiale.

 • Airspeed komponenter®

  Denne kuffert er udstyret med Airspeed komponenter. Det vil sige, at delene på kufferten er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt samt høj styrke og lang holdbarhed. Derudover gør Airspeed komponenter det muligt at udskifte dele, hvis de skulle gå i stykker eller slides ned.

 • 5 års ubegrænset garanti

  Med denne kuffert medfølger en ubegrænset garanti på 5 år. Den gælder bl.a. ved defekte komponenter og materiale. Derudover dækker garantien også, hvis materialet på din kuffert skulle gå i stykker ved f.eks. mishandling ved flyselskabet. Garantien dækker dog ikke almindelig slid ved brug.

Om EPIC HDX Hexacore

HDX Hexacore kufferten er udviklet og fremstillet af det svenske kuffertmærke EPIC. Formålet med kufferten var at lave en kuffert med et unikt og innovativ design, hvor designet kunne være med til at forbedre kuffertens holdbarhed og stabilitet. Fokus fra start var at skabe en let kuffert, som kan holde til rigtig meget.

Bedst i Test vinder hos Tænk.dk

I 2015 testede Tænk.dk en række kabinekufferter for at finde frem til den bedste til prisen. Her slog HDX Hexacore de andre kufferter, fra meget store mærker, af pinden og løb med sejren. Så du behøver ikke blot at tage vores ord for, at HDX Hexacore er en fænomenal kuffert.

Det udvendige

Det udvendige af kufferten består af Hexacore™ shell polycarbonat. Polycarbonat anvendes typisk til skudsikkert glas og skærmen i jetfly – så vi kan roligt stå inde for, at HDX Hexacore kan holde til lidt af hvert. Derudover er kufferten udstyret med større og mere robuste “twin” DualTRAK hjul, som giver kufferten en bedre manøvre henover alle overflader. Dækkene på hjulene er fremstillet af et blødt, holdbart og – stort set – lydløs materiale. Kort sagt – den ruller som en drøm.

HDX Hexacore er derudover også udstyret med Airspeed komponenter. Det vil sige, at delene på kufferten er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt og høj holdbarhed. Disse komponenter er ligeledes lette at få udskiftet, skulle de gå i stykker eller slides ned. På toppen finder du det obligatoriske håndtag samt et lækkert teleskophåndtag, der er justerbar i flere højder. Yderligere er der sidehåndtag på kufferten.

TSA-lås er også at finde på HDX Hexacore, hvilket betyder, at den ikke blot giver meget sikkerhed i forhold til industristandard, men at den også gør dit liv lettere, når du rejser i USA.

Det indvendige

På indersiden af kufferten finder du et komplet pakkesystem med adskillige lommer for at gøre det lettere at pakke bagagen til turen. Stoffet er let at vaske og optager ikke lugt, som meget andet stof typisk gør. Er du typen der pakker rigtig meget til turen, er der naturligvis også installeret stropper til at presse bagagen sammen, så du kan tage en lille smule mere med.

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også