Chat with us, powered by LiveChat

Epic Phantom BIO Hvid Kabinekuffert

Epic Phantom BIO Hvid Kabinekuffert

1.599,00 DKK

Her får du den helt nye Phantom BIO fra EPIC

Detaljer om kufferten:

 • 80 % polypropylen / 20 % hamp
 • Fremstillet i BioLite™ – miljøvenligt materiale
 • Stærkere, lettere og mere holdbar end før
 • Indbygget pakkesystem samt TSA-lås
 • Med kufferten får du 7 års fuld garanti
Farve:
 • Epic Phantom BIO Hvid Kabinekuffert
 • Epic Phantom BIO Brun Kabinekuffert
 • Epic Phantom BIO Grøn Kabinekuffert
 • Epic Phantom BIO Sort Kabinekuffert

På lager

Mål på kuffert

Højde: 55 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 20 cm

Liter: 37 L

Vægt: 2.3 kg


Beskrivelse

Phantom BIO™ er EPIC’s helt store nyhed i 2017. Kufferten består af en ny kombination af materialer, som samlet skaber en Phantom model, der er stærkere, mere holdbar og samtidig lettere end tidligere Phantom modeller.

Trifilon BioLite™ materiale

Som noget helt nyt er kufferten fremstillet i en kombination af polypropylen, BioLite™ og VTT™ indsprøjtning. Dette giver skallen af kufferten en stærk, ru og holdbar overflade og bevarer den lave vægt. BioLite materialet er fremstillet hos det svenske firma, Trifilon. Grundkonceptet bag firmaet – som deler samme visioner med EPIC – er at skabe innovative produkter med forbedrede egenskaber og samtidig skånende for miljøet.

Ydre materiale

Skallen på Phantom BIO™ er polypropylen forstærket af Trifilon Biolite™ fibre. Fokus har været på at skabe en miljøvenlig kuffert, hvor der er indarbejdet ingredienser af bæredygtighed og nedbrydelige materialer. Kompositionen består af 80% polypropylen og 20% hamp.

Indvendig materiale

Det indvendige stof i kufferten er fremstillet i 55% organisk bomuld samt 45% organisk hampmateriale. Stoffet kan tages af og vaskes (anbefalet ved 40 grader), så din kuffert hele tiden forbliver ren og klar til brug.

Features i denne kuffert

Her kan du se, hvilke komponenter denne kuffert indeholder:

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • Vandtæt lynlås

  Dette produkt har indbygget vandtætte lynlåse med gummioverflade. Det betyder, at du trygt kan opbevare sager i bagagen, som ikke tåler vand i større mængder. Derudover er det naturligvis lækkert at komme frem med tørt tøj i bagagen.

 • DualTRAK™ Hjulsystem

  Denne kuffert har større og mere robuste “twin” DualTRAK hjul, som tilbyder en bedre manøvre på alle overflader. Dækket er lavet af et blødt, holdbart og lydløst materiale.

 • Airspeed komponenter®

  Denne kuffert er udstyret med Airspeed komponenter. Det vil sige, at delene på kufferten er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt samt høj styrke og lang holdbarhed. Derudover gør Airspeed komponenter det muligt at udskifte dele, hvis de skulle gå i stykker eller slides ned.

 • Re:FRESH Interior

  Med Re:FRESH interiør er det muligt at afmontere det indre interiør i kufferten for at vaske det. Det gør det muligt at holde kufferten ren hver gang, du har rejst.

 • Polypropylene

  Denne kuffert er fremstillet i polypropylene. Materialet er ikke lige så stærkt som polycarbonat, men derimod rigtig let. Denne type kuffert er perfekt, hvis du vil rejse så let som muligt men samtidig have en holdbar kuffert.

 • Ultra Slim

  Denne kuffert er Ultra Slim hvilket betyder, at den overholder de maksimale mål for håndbagage. Det vil sige en højde på 55 cm, bredde på 40 cm og en dybde på 20 cm. De fleste hardcase kufferter fra EPIC produceres som Ultra Slim.

 • 7 års fuld garanti

  Sammen med produktet følger en fuld garanti på 7 år. Det vil sige, at hvis din kuffert har defekter i form af komponenter eller materiale, vil det blive dækket af garantien. Derudover dækkes garantien også, hvis kufferten ødelægges af f.eks. behandling i lufthavnen. Garantien dækker ikke ved almindelig slid og brug.

Vores kunder elsker os

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også