Epic Quantum Grå Kuffert

STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)53/38/2066/41/2777/46/32
Vægt (kg)2,12,73
Liter3964-7589-104
Epic Quantum Grå Kuffert
Tilbud!

Fra: 899,00 DKK Fra: 599,00 DKK

Her får du en letvægtskuffert fra EPIC’s Quantum-serie

Detaljer om kufferten:

 • Fremstillet med fokus på ekstrem lav vægt uden at gå på kompromis med holdbarhed
 • Har indbygget TSA-lås og pakkesystem samt SpaceBoost Expander funktionen
 • Med kufferten får du 5 års garanti
Farve:
 • Epic Quantum Grå Kuffert
 • Epic Quantum Cava Kuffert
 • Epic Quantum Sort Kuffert
STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)53/38/2066/41/2777/46/32
Vægt (kg)2,12,73
Liter3964-7589-104

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 anmeldelser
5 Stjerner
100% 
1
4 Stjerner
0% 
0
3 Stjerner
0% 
0
2 Stjerner
0% 
0
1 Stjerner
0% 
0
SKRIV EN ANMELDELSE
 • Anmeld

Tak for din anmeldelse!

Din mening er meget værdsat! Del den med dine venner, så de også kan få den samme gode information.

M
03/01/2019
Mads

God kuffert

Dejligt med pakkesystemet i kufferten :-) Levering var hurtig

Features i denne kuffert

Her kan du se, hvilke komponenter denne kuffert indeholder:

 • Letvægtskuffert

  Med en letvægtskuffert har du mulighed for at tage mere bagage med på rejsen. Undgå trælse gebyrer i lufthavnen med en for tung kuffert!

 • Softshell 500D

  Det ydre materiale på kufferten består af en varmebehandlet og vandafvisende 500D polyester materiale.

 • AIRFRAME CHASSIS™

  Denne kuffert indeholder EPIC’s letvægts airFRAME stel. Dette resulterer i en kuffert, som vejer ekstrem lidt og samtidig er meget slidstærk.

 • Airspeed komponenter®

  Denne kuffert er udstyret med Airspeed komponenter. Det vil sige, at delene på kufferten er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt samt høj styrke og lang holdbarhed. Derudover gør Airspeed komponenter det muligt at udskifte dele, hvis de skulle gå i stykker eller slides ned.

 • Spaceboost Expander

  Kufferten har indbygget Spaceboost funktion i lynlåssystemet. Du kan bruge lynlåsen til at at udvide din kuffert, så den kan indeholde mere.

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • SingleTRAK™ Hjul

  Denne kuffert har robuste og ekstrem lette SingleTRAK hjul, som resulterer i en bedre manøvre på alle overflader. Fælgen på hjulene er fremstillet som letvægt og giver en lydløs og elegant manøvre.

 • 5 års limited garanti

  Med denne kuffert medfølger 5 års limited garanti. Det gælder ved bl.a. defekte komponenter på kufferten. Den dækker dog ikke almindelig slid på kufferten og dens komponenter.

Om Quantum

Vægten på kufferter er utrolig vigtig, når du skal vælge den rigtige. Målet er nemlig en kuffert, der er så let, at du har mulighed for at udnytte de kilo, du må medbringe – men samtidig også en kuffert, der ikke går på kompromis med holdbarhed, for at skubbe vægten i bund.

Netop af denne årsag, har EPIC valgt at udvikle Quantum kufferten, som er én af de letteste kufferter i verden.

Det udvendige

Det ydre materiale på Quantum modellen består af varmebehandlet og vandafvisende 500D polyester materiale. Selve stellet på kufferten er EPIC’s eget airFRAME Chassis™, som vejer ekstrem lidt uden at gå på kompromis med holdbarheden.

Derudover er alle komponenter på kufferten fremstillet som Airspeed komponenter. Det vil sige, at de er fremstillet med fokus på ergonomi, lav vægt men samtidig en høj styrke og lang holdbarhed. Yderligere er det muligt at udskifte disse komponenter, skulle de gå i stykker eller slides ned.

På siden af kufferten sidder en TSA-lås, der lever op til de sikkerhedsmæssige standarder i branchen. En TSA-lås betyder, at den er godkendt af Transportation Security Administration i USA. Skulle det ske, at du skal gennem et manuelt tjek i USA’s lufthavne, vil de have mulighed for at åbne låsen med en universal nøgle i stedet for at flå lynlåsen op.

Ovenpå kufferten finder du et lækkert teleskophåndtag i højeste kvalitet. Behagelig at holde ved og giver en god følelse af manøvre.

Hjulene på kufferten er SingleTRAK hjul – robuste og ekstrem lette. Disse hjul giver en lækker og flydende manøvre på jævne overflader. Fælgen i hjulene er ligeledes fremstillet med fokus på let vægt og er stort set lydløse.

Det indvendige

Indvendigt i Quantum finder du et pakkesystem, som gør det let at organisere din bagage. Derudover har kufferten også indbygget Spaceboost Expander funktion, hvilket betyder, at du kan bruge lynlåsen til at udvide kufferten, så den kan indeholde mere. Så kan du tage mere med hjem fra ferien end du tog med. Eller blot udnytte den ekstra plads til at tage mere bagage med på rejsen.

5 års limited garanti

Quantum hører under EPIC’s 5 års limited garanti. Den gælder ved bl.a. defekte komponenter på kufferten og andre fabriksfejl, der måtte forekomme. Den dækker dog ikke ved almindelig slid på kuffert og komponenter.

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også