Titan Xenon Deluxe Grå Kuffert

STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)55/38/2067/46/2874/53/31
Vægt (kg)2,53,23,9
Liter3880113
Titan Xenon Deluxe Grå Kuffert

Fra: 1.699,00 DKK

Her får du en lækker og moderne kuffert fra TITAN’s Xenon-serie

Detaljer om kufferten:

 • Har ergonomisk og behageligt håndtag
 • Ekstra store hjul for bedre manøvre
 • Indbygget TSA-lås
 • Med kufferten får du 7 års garanti
Farve:
 • Titan Xenon Deluxe Grå Kuffert
 • Titan Xenon Deluxe Champagne Kuffert
STØRRELSELILLEMELLEMSTOR
H/B/D (cm)55/38/2067/46/2874/53/31
Vægt (kg)2,53,23,9
Liter3880113

Dette indeholder Xenon Deluxe

 • Indbygget TSA-lås

  Hvis du rejser til USA, bliver din kuffert scannet af TSA (Transportation Security Administration) før den bliver lastet ombord på flyet. For at gøre dette belejligt og let for alle, har TSA fremstillet en lås, som kan åbnes af en universal nøgle. Hvis din bagage skal gennem et manuelt tjek, betyder det altså, at de ikke flår din lynlås op for at se, hvad du har med. Derimod anvender de blot deres master nøgle til at tjekke indholdet.

 • Polycarbonat

  Denne kuffert er fremstillet i polycarbonat. Polycarbonat gør, at overfladen på kufferten er fleksibel men samtidig ekstrem holdbar. Dette forøger holdbarheden samt levetid på kufferten.

 • 4 hjul

  Denne kuffert er udstyret med 4 hjul. Dette giver en fordel, hvis du hovedsageligt skal transportere kufferten henover et jævnt terræn. Derudover giver det dig mulighed for at skubbe kufferten i stedet for at trække den.

Om Xenon Deluxe

Xenon Deluxe er produceret af tyske TITAN, som gang på gang har bevist, at når det kommer til kuffertudvikling, er de helt fremme i feltet. Ikke blot i forhold til funktionalitet men i høj grad også udseende. I kuffertbranchen kendes de som ‘kuffertens Volvo’. Fyldt med features, lækker og kan holde til at tage rigtig mange slag.

Det udvendige

Xenon Deluxe er støbt i 100% polycarbonat, som giver kufferten en lækker overflade, fleksibilitet og holdbarhed. Sandsynligheden for at kufferten flækker er derfor meget lav. På siden af kufferten er der et behageligt og ergonomisk sidehåndtag samt en TSA-lås, som øger sikkerheden på bagagen og gør det dejlig nemt at rejse rundt i USA. Ligeledes er der teleskophåndtag som kan indstilles i forskellige højder samt et håndtag – som naturligvis også er behageligt at løfte i.

Hjulene på kufferten er ekstra store for at skabe en bedre manøvre på jævn terræn.

Det indvendige

Kufferten er udstyret med et indvendigt pakkesystem, så det er let for dig at organisere din bagage i forhold til rejsen. Der er bl.a. adskillige små rum samt store rum som adskilles med lynlås og naturligvis kan bruges efter behov.

Med kufferten følger en 7 års garanti fra TITAN, som dækker over produktdefekter. Den gælder desværre ikke for almindelige slid eller forkert håndtering af kufferten – men eftersom kufferten er så slidstærk som den er, bliver der nok ikke behov for det. Alle komponenter dækkes af garantien og kan let udskiftes, hvis én eller flere af dem skulle fejle.

Ikke hvad du ledte efter? Vi anbefaler disse alternativer

Andre kunder købte også