Oplev magien i Disneyland Paris

Glitrende eventyrslotte, fortryllende forlystelser og ren nostalgi over barndommens kærlighed til Disney er alt sammen noget, du kan opleve og glæde dig over i Disneyland Paris. Blot en kort flyvetur væk ligger nemlig et resort fyldt med magi for både børn og voksne i alle aldre.

I årtier har familier verden over besøgt parken for at opleve deres yndlingseventyr komme til live lige foran dem, og i dag er det stadig en perfekt tur for hele familien.

Det er nemlig mere end en almindelig forlystelsespark – hele Disneyland Paris omfatter hele to parker, flere Disney-hoteller og partnerhoteller uden for parken, en golfbane, en togstation, et stort outletcenter og et shoppingcenter.

Disneyland Park og Walt Disney Studios Park

Et besøg i Disneyland Paris byder på noget for enhver smag, for i samme stil som det hvad Disney laver, er det kun fantasien, der sætter grænser for de oplevelser, der bare venter på dig. Disneyland Paris har nemlig hele to forlystelsesparker, hvor du kan vælge enten at købe adgang til kun den ene eller begge to.

Disneyland Park er den ældste af de to parker og er dedikeret til magiske eventyr og de Disney-karakterer, vi kender allerbedst.

Gå en tur ned gennem de smukke gader i parken og mød Mickey Mouse, Anders And og Askepot og se de utrolige parader fyldt med alle dine yndlingskarakterer fra de bedste Disney-eventyr og utrolige film fyldt med fantasi.

Walt Disney Studios Park er helliget den spændende verden af ”show business”. Her finder du derfor det bedste fra Disneys film, berømte produktioner og filmstudier, så du kan komme bag scenerne på nogle af dine yndlingsfilm.

Er du ikke helt sikker på, hvad du gerne vil se og opleve i Disneyland Paris, er der hjælp at hente. Vil du gerne bare være sikker på, at du får den bedst mulige rejse og ikke går glip af noget, kan du med Magic Tours planlægge din rejse til Disneyland Paris, så den er skræddersyet lige til dig og din familie.

Du er garanteret en magisk rejse med masser af fordele, prisgaranti og eventyrlige tilkøb, der vil gøre din oplevelse endnu mere fortryllende.

Smukke attraktioner og adrenalinfyldte rutsjebaner

Begge parker er fyldt med forlystelser for enhver smag, så lige meget om du er til vilde rutsjebaner eller en dejlig gåtur gennem en brostensfyldt passage inspireret af Aladdins eventyr, er der noget for dig i Disneyland Paris.

Der er forskellige områder med særlige temaer, og du kan derfor bevæge dig gennem utallige eventyr, temaer og spændende områder, hvor fantasien har fået lov at løbe løbsk for at skabe noget helt unikt for de besøgende.

Du kan prøve adrenalinfyldte rutsjebaner, hvor du suser gennem imponerende kulisser, mørke tunneller og nervepirrende stigninger og fald, og hvis du er mere til stille og rolige ture, hvor du bliver ført gennem nogle af dine yndlingseventyr og kan nyde flotte scener og fortryllende natur, er der også masser af det at prøve.

Overnat i Disneyland Paris og få mere ud af dit eventyr

Hvis du gerne vil opleve det hele, have tid til at gå gennem de flotte gader og små verdener overalt i parkerne og prøve dine yndlingsforlystelser mere end én gang, er det ikke nok med en enkelt dag i Disneyland Paris.

Heldigvis har du masser af mulighed for overnatning enten direkte i parken på Disney-hoteller midt i den magiske sjov og ballade eller uden for parken på diverse partnerhoteller.

Hvis du bor på parkens egne Disney-hoteller, er du hele tiden dybt inde i Disney-magien, og du kan endda vælge mellem forskellige hoteltemaer, så du for eksempel kan bo i en hyggelig hytte blandt trætoppene eller på et stort, eventyrligt slot.

Lige meget hvordan du besøger Disneyland Paris, er du sikker på at få en enestående oplevelse, som tager dig tilbage til barndommens glæder, viser dig magien i hverdagen og underholder store som små med fortryllende verdener og spændende forlystelser.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr