Om os

RejseGear.dk er stiftet af to unge fyre, Marcus og Mikkel, på 24 og 25 år. Vi fik idéen til at starte RejseGear.dk, da vi skulle på ferie og var på udkig efter kufferter til rejsen. Vi lagde mærke til, at størstedelen af webshops, der sælger kufferter, sælger det primært sammen med lædervarer. Det var vi jo ikke interesseret i. Vi var interesseret i en webshop, der kunne tilbyde os alt det udstyr, vi ville have behov for på rejsen. På baggrund af det, fik vi idéen til RejseGear.dk og ja - nu er vi her.

Vores vision er at tilbyde jer de bedste kufferter og rejseudstyr på markedet - sammen med den bedste rådgivning.

I kan til enhver tid kontakte os, og vi vil besvare indenfor 24 timer - men typisk meget kortere!


 

Over 18.000 glade kunder

 Vi elsker at sælge udstyr til rejseglade danskere. Endnu mere elsker vi, at I også elsker vores produkter. I løbet af årene kan vi stolt sige, at vi har solgt udstyr til over 18.000 glade kunder. 

Det er også til at se på vores Trustpilot, hvor vi har fået feedback fra over 1000 kunder. Det har givet os en samlet score på 4,8 ud af 5. Hos RejseGear forsøger vi altid at hjælpe før, under og efter køber. Uanset hvilken slags hjælp, der skulle være behov for.
 

Disse mærkeordninger støtter vi

Det er vigtigt for os, at vi ikke kun hjælper vores kunder med at opgradere udstyret til ferien, men at vi også støtter op omkring gode initiativer. Derfor støtter vi aktivt til disse mærkeordninger og forsøger at indarbejde disse egenskaber i vores egen virksomhed.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr