Spar 15% på din ordre - Brug rabatkoden 'RG15' (Gælder ikke allerede nedsatte varer)

Kuffert med tryk

Hos RejseGear.dk er det muligt at få tryk på din kuffert. Dette er muligt både B2B og B2C. Det vil altså sige, at hvis dit firma har brug for kufferter med tryk til ansatte, er det en god mulighed for at udstyre dem med en fin kuffert af høj kvalitet til brug på forretningsrejser.

Carlo CAB Copenhagen

På CAB Copenhagen kufferten fra Carlobolaget, kan du få tilføjet tryk. Dette kan f.eks. være et logo, navn, illustration eller noget helt fjerde. Her sætter fantasien kun grænser. CAB Copenhagen er vores mest populære model fra Carlobolaget. Kufferten er fremstillet i ekstrem slidstærkt polycarbonat, har indbygget TSA-lås og pakkesystem samt forstærket i alle hjørner. På bunden finder du 4 styks dobbelthjul som er med til at sikre en god og behagelig manøvre på jævne overflader. Alt i alt en rigtig god makker på turen.

Herunder kan du få et overblik over modellen, som findes i flere forskellige farver i høj kvalitet.

Priser

Priser inkl. tryk er følgende:

  • Kabinekuffert (55 cm høj): 999,-
  • Mellem kuffert (67 cm høj): 1099,-
  • Stor kuffert (77 cm høj): 1199,-

Alle priser er inkl. moms.

Der gives rabat ved mængdekøb. Ved større ordrer kontakt os venligst på forhånd for at aftale nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Indsend din forespørgsel herunder helt uforpligtende. Vi laver også gerne et udkast for dig, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud på kufferten. Vi er helt sikre på, at vi kan finde en løsning til jer.

 

.