Rabatkode

Hos RejseGear.dk har vi af og til rabatkoder tilgængelige i forbindelse med kampagner.

Herunder kan du se hvilke aktive rabatkoder, vi har.

 

MAJ10

UDLØBET MAJ10 giver 10% på alle ikke i forvejen nedsatte varer (gælder indtil d. 31 maj 2020)

RG5

UDLØBET RG5 giver 5% på alle ikke i forvejen nedsatte varer (gælder indtil d. 30 oktober 2020)

MARTS10

UDLØBET MARTS10 giver 10% på alle ikke i forvejen nedsatte varer (gælder indtil d. 31 marts 2020)

MARTS10

UDLØBET MARTS10 giver 10% på alle ikke i forvejen nedsatte varer (gælder indtil d. 31 marts 2020)

BF20

UDLØBET BF20 giver 20% rabat på alle ikke-nedsatte varer i forbindelse med Black Friday/Weekend i 2019. (Udløber d. 1 december kl. 23.59)

RG15

UDLØBET (15% rabat på alle ikke-nedsatte varer - varighed: 1 oktober 2019 t.o.m. d. 31 oktober 2019)

Hvordan får man en rabatkode til RejseGear?

Du finder en rabatkode til RejseGear på listen herover. Hvis der ikke er rabatkoder herover, er det fordi, at vi ikke har aktive rabatkoder på det tidspunkt, du kigger.

Hos RejseGear.dk findes der flere måder at få en rabatkode. Det kan f.eks. være unikke rabatkoder, som tilbydes til en enkelt kunde. Denne slags rabatkode er ikke offentlig tilgængelig og vil derfor ikke fremgå herinde.

En anden måde at få rabatkode til vores webshop på er ved at være en del af vores nyhedsbrev eller følge os på sociale medier. Til højtider eller andre kampagner vil vi typisk lave en rabatkode, som kan anvendes her i shoppen. Denne type vil fremgå i ovenstående liste.

Hvordan fungerer rabatkoder hos RejseGear?

Rabatkoderne du kan finde hos RejseGear er helt almindelige rabatkoder, som du kan bruge ved køb på vores shop. Det kan f.eks. være 10% på bestemte varer eller hele sortimentet. 

Du kan anvende vores rabatkoder ved at lægge et produkt i kurven og herefter gå til betaling. Her vil der fremgå et rabatkode felt i højre side af skærmen, som du kan udfylde med rabatkoden.

Afhængigt af den specifikke kampagne, vil der være forskellige betingelser for rabatkoden. Ofte er det ikke muligt at kombinere rabatkoden med andre rabatkoder, ligesom det ofte heller ikke er muligt at anvende vores rabatkoder på i forvejen nedsatte varer.

Pas på snydere

Der findes desværre rigtig mange hjemmesider, som proklamerer at de har rabatkode til vores webshop. Dette er oftest rabatkoder, som er udløbet (fordi de har været for sent ude med at hapse rabatkoden) eller rabatkoder, som aldrig har eksisteret.

Grunden til at disse hjemmesider skriver, at de har gyldige rabatkoder er for at tjene penge på besøgende. Dette vil enten være i direkte form ved at de tjener en kommission, når der foretages et køb gennem deres link. Og ellers vil det være indirekte idet deres hjemmeside får trafik ved at de proklamerer med rabatkoder, som slet ikke findes. 

Det er ikke muligt at finde gyldige rabatkoder inde på disse sider medmindre det er rabatkoder, som også er offentlig tilgængelig på vores hjemmeside.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr