TITAN - MADE IN GERMANY

Oplev håndværk i allerhøjeste kvalitet med tyske TITAN
Med nøje udvalgte materialer, formår de gang på gang at forbedre slutresultatet. Lær MERVUS og LITRON serien at kende.

MØD MERVUS

Kufferterne i TITAN MERVUS serien er alle kendetegnet ved den ekstremt høje produktionskvalitet (Made in Germany) og et fremragende design. I denne serie af kufferter anvendes kun de bedste materialer og komponenter, der er nøje udvalgt til formålet.


Hver MERVUS er et eksklusivt unikum, der tager sikkerhed, kvalitet og holdbarhed til det næste niveau. Ét eksempel er blot den specialudviklet TITAN® SAFEPLUS-låsesystem. 


TITAN udvælger omhyggeligt materialerne til skallerne, hvilket betyder, at kufferten kan udstå ekstreme temperatursvingninger uden at gå i stykker. De reagerer elastisk under tryk og vil derfor give efter.


Særlige komponenter, en letvægts skal og ramme samt TITAN ® SAFEPLUS-låsesystem har gjort det muligt at bygge en kuffert med ekstremt høj slidstyrke - og samtidig gjort letvægtig.


Hos TITAN er der stort fokus på at yde naturen respekten, den fortjener. Det betyder miljøvenlig produktion, kortere transportdistancer og mange andre miljøvenlige egenskaber, der kan være med til at beskytte vores jord.

Want The Whole Place Visible?

Fortjener de bedste hjul

På MERVUS serien finder du 4 styks lydsvage, letløbende og slidstærke 6 cm hjul. De sikrer en behagelig oplevelse, når du triller kufferten gennem lufthavnen.

Secure Your Home At Any Time

TITAN® SAFEPLUS

Et suverænt design, der er udviklet specielt til TITAN. To ekstra store låse holder din bagage sikkert sammen og sikrer indholdet. Selv under ekstreme belastninger.

Catch them in the act

Eklusivitet har et navn

På bagsiden af MERVUS finder du et elegant metalskilt af høj kvalitet, hvor du kan personliggøre din kuffert med op til tre initialer. Din kuffert tilhører nemlig dig.

MERVUS SERIEN


MØD LITRON

En persons valg af bagage er meget fortællende. Det fortæller os om deres høje standarder for æstetik og kvalitet.


Denne premium LITRON-serie er en forpligtelse til et rent, enkelt design med ekstraordinære detaljer, som afspejler en stilfuld smag og ægte eksklusivitet.


Produceret af en kuffertproducent i Hauzenberg, Bayern, indeholder LITRON mange unikke og imponerende egenskaber - herunder ekstrem holdbarhed, overraskende lav vægt og særskilt støjsvage dobbelthjul.


Enestående design tiltrækker opmærksomhed. Dét er du garanteret med LITRON-serien. Kvaliteten er i allerhøjeste klasse, hvilket sikrer en særdeles lang levetid på kufferten.


Designet er attraktivt og til en vis grad ret underspillet, men formår alligevel at være noget særligt.


Kombinationen af det hele; elegant design, ekstrem slidstyrke, lydløse hjul, smarte features og imponerende kapacitet, er du sikret en guldvinder af en kuffert.

Want The Whole Place Visible?

Ekstrem holdbar og slidsikker

LITRON tager højde for det ekstreme. Fremstillet i polycarbonat i højeste kvalitet, hvilket gør den stort set unbreakable.

Secure Your Home At Any Time

Din kuffert er din egen

Når du rejser, tager du reelt din identitet med på turen - og i din bagage. Hvorfor ikke personliggøre LITRON yderligere med dine egne initialer på bagsiden?

Catch them in the act

Sænket og støjsvage hjul

Under LITRON sidder 4 styks 6 cm TITAN-dobbelthjul, der sikrer en behagelig og støjsvag manøvre med kufferten. De er ekstremt slidstærke og stilfuldt sænket ned i kufferten.

VÆLG SELV DIN FAVORIT

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr