Backpacking i Halong Bay

Halong Bay er en af de smukkeste naturperler i Vietnam og et must-see på enhver backpackers rejseplan. Denne artikel vil guide dig igennem alt, du har brug for at vide om at være backpacker i Halong Bay.

Introduktion til Halong Bay

Halong Bay er på UNESCO verdensarvslisten, og ligger i Tonkin-bugten i det nordlige Vietnam. Halong Bay er berømt for sine smukke kalkstensbjerge, klare vand og øer, og er et populært turistmål i Vietnam.

At rejse til Halong Bay som backpacker kan være en fantastisk oplevelse, men det kræver lidt planlægning. Her vil du få nogle tips til at gøre din rejse så nem og behagelig som muligt.

Vores rejseguides til...

Hvordan kommer man til Halong Bay?

Den nemmeste måde at komme til Halong Bay er ved at tage en bus fra Hanoi, som er hovedstaden i Vietnam. Busserne kører regelmæssigt fra Hanoi til Halong Bay og tager cirka 3-4 timer.

Hvad skal du se og gøre?

Der er mange aktiviteter og seværdigheder at opleve i Halong Bay. En af de mest populære ting at gøre er at tage en bådtur rundt i bugten for at se de smukke kalkstensbjerge og øer. Derudover kan du prøve kajaksejlads, snorkling, eller vandreture på nogle af øerne.

Overnatning i og omkring

Som backpacker i Halong Bay, er der mange budgetvenlige muligheder for overnatning. Du kan vælge at bo på en af øerne i bugten eller på fastlandet. Nogle populære områder at bo i Halong Bay inkluderer Cat Ba-øen, Tuan Chau Island, og Halong City.

  • Hostels: Hoi An har mange billige hostels, hvor man kan bo i et fælles sovesal eller leje et privat værelse.
  • Homestays: Et homestay er en unik mulighed for at opleve vietnamesisk kultur og leve sammen med en lokal familie.
  • Guesthouses: Guesthouses er små private pensionater, der tilbyder en mere personlig oplevelse end et hotel.

Derudover er der naturligvis også et helt almindeligt hotel. Fælles for alle er, at du har med lokalbefolkningen at gøre, hvor du nemt kan få inspiration til de daglige gøremål.

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Halong Bay?

Det bedste tidspunkt at besøge Halong Bay er fra september til november eller fra marts til maj, når vejret er mildt og behageligt.

Hvor skal man bo i Halong Bay?

Der er mange budgetvenlige muligheder for overnatning i Halong Bay. Nogle populære områder inkluderer Cat Ba-øen, Tuan Chau Island og Halong City.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr