Test af kufferter - Vores anbefaling

Det kan være svært at vælge den rigtige kuffert. Vi modtager rigtig mange forskellige spørgsmål vedrørende kufferter - og det er generelt forvirrende at sætte en finger præcist på, hvornår den ene skal vælges frem for en anden.

Om du skal på forretningsrejse, charterferie, en weekendgetaway eller noget helt fjerde, har du sandsynligvis brug for en kuffert. Hvis ikke bare for at have en, hvis din gamle derhjemme kører på sidste kræfter.

Vi vil altid gerne gøre det så let som overhovedet muligt at finde - og købe - den rigtige kuffert. Her i artiklen kan du læse meget mere om at vælge den rigtige kuffert samt et udpluk af kufferter, som er indgået i denne testopsætning.

Hvad du bør overveje før kuffertkøb
Inden du køber en kuffert, er det vigtigt, at du er helt på plads med, hvilken slags det skal være. Så vi gennemgår lige hurtigt, hvilken størrelse, du måske bør vælge - samt hvilken type, det skal være.

Hvilken størrelse kuffert skal jeg vælge?

Når det kommer til størrelsen kan der være mange grunde til at vælge det ene fremfor det andet. Men kort og godt kan det skæres ned til:

🤔 Skal den med op i flyet? Hvis ja - kabinekuffert, som overholder målene for håndbagageregler
🤔 Skal du rejse i få dage? Hvis ja - kabinekuffert. Så er det ikke nødvendigt at opgradere til en større kuffert.
🤔 Er der behov for plads til en uges ferie? Hvis ja - mellemstor kuffert.
🤔 Behov for plads til mere end en uges ferie? Hvis ja - stor kuffert


Der er naturligvis grundlag for flere overvejelser i forhold til, hvilken størrelse du skal vælge. Derfor har vi også skrevet denne guide, der hjælper dig med at vælge den rigtige kuffertstørrelse.

Blød eller hård kuffert?

Type

Fordele

Ulemper

Hardcase kuffert

✅ Vandafvisende

✅ Bedre til at beskytte indhold

✅ Lettere at genkende i lufthavnen

✅ Betydeligt lettere at rengøre

✅ Bedre manøvre på jævn overflade

❌ Kan ikke presses sammen

❌ Er ikke så god til at udvide sig

❌ Ringere tilgængelighed

Softcase kuffert

✅ Har typisk en længere levetid

✅ Mere fleksibel - kan presses sammen

✅ God tilgængelighed med yderlommer

✅ Kan udvides, hvis du har brug for mere plads

✅ Oftest en smule billigere

❌ Er ikke vandafvisende

❌ Ikke så let at manøvre med

❌ Begrænset udvalg af design og farver

❌ Svær at genkende i lufthavnen

Vores anbefaling her er, at du træffer et valg på baggrund af dine planer. Der er ikke et endegyldigt svar på, om du skal vælge hardcase eller softcase, uden at vide mere om, hvilket formål, kufferten har.

Vi vil lade det være op til din personlige præference - der er nemlig ikke noget rigtigt og forkert.

EPIC Phantom SL

Vi har i lang tid forhandlet Phantom modellen fra svenske EPIC, som - i første udgave af modellen - vandt Pricerunners test af kufferter.


Senere hen blev en nyere udgave af den bedstsælgende Phantom - nemlig Phantom SL - kåret som Bedst-i-test kufferten 2018 hos PriceRunner, Bäst-i-test.se samt best-i-test.nu.


Det er ikke uden grund, at Phantom SL løb med prisen som bedst i test.


Denne kuffert har været længe under vej i udvikling, hvor der har været fokus på at skabe den bedste polypropylene kuffert i verden - helt uden at gå på kompromis med de unikke features, som EPIC er kendt for at indarbejde i deres sortiment af kufferter.


Phantom kufferten indeholder en masse fede features, som gør den unik, elegant, funktionel og praktisk i samme omgang.

Vores udvalg af EPIC Phantom SL

Sale Off
Airbox AZ8 Sort Kabinekuffert
1.349,00 kr799,00 kr

Den budgetvenlige kabinekuffert - Airbox AZ8

Airbox er vores bedst sælgende kabinekuffert hos RejseGear. Grunden til dette er ikke blot, at det er én af de billigste kufferter, vi forhandler - men i høj grad også, at den kvalitetsmæssigt læner sig meget op ad kufferter, der koster en del mere.


Kabinekufferten er fremstillet i stødsikkert og stærkt ABS materiale, som er holdbart og samtidig meget let.


Det er meget kendt, at billige kufferter ofte betyder, at hjulene ikke er særlig gode. Og det er en vigtig ting, når du skal vælge den rigtige kuffert - nemlig at hjulene er gode og giver en behagelig manøvre. Dette kan man roligt sige om AZ8’s 4 styks 360 graders hjul. De giver en let og behagelig manøvre over jævne overflader.

EPIC Jetstream SL

Jetstream SL fra EPIC er designet med det formål, at fastholde et ekstremt holdbart ydre, samtidig med at holde vægten på et minimum. Kort fortalt, så er denne kuffert fra EPIC helt vildt nem at have med på rejsen, da den vejer betydeligt mindre end konventionelle kufferter.


Det udvendige

Jestream kufferten indeholder en masse fede features og detaljer, som er med til at gøre den så unik, som den nu engang er. Den er bl.a. udviklet med VTT O2, hvilket er et nyt tiltag af EPIC, hvor materialet polypropylene er brugt ved fremstilling af skallen. Dette tiltag gør kufferten ekstra holdbar og slidstærk, samt bibeholder SL-seriens lette vægt og flotte udseende. Desuden er Jetstream fremstillet ved brug af færre komponenter end tidligere modeller, og er derfor bedre for miljøet.


Alle komponenter i Jetstream kufferten er af højeste kvalitet og udviklet med hvert sit formål. F.eks. er kuffertens hjul DualTRAK, hvilket giver kufferten rigtig god manøvre i forskellige terræn. En kombination af VTT O2 og DualTRAK hjul er med til at hæve levetiden på kufferten betydeligt. Du kan derfor forvente, at din Jetstream kuffert vil holde i mange år fremover.


Yderligere finder du en indbygget TSA-lås, som gør det lettere for dig at rejse i USA – men i høj grad også er et industristandard for låsesikkerhed.


Det indvendige

Indvendigt finder du et pakkesystem, som gør det let som en leg at pakke til rejsen. Adskillige rum med simpel opdeling samt seler til at spænde bagagen, så du kan have mest muligt med. Hovedlynlåsen er desuden vandafvisende, og der findes et ekstra mindre rum, som kan lukkes til med lynlås.


✅ Med kufferten medfølger 5 års fuld garanti.

Vores udvalg af EPIC Jetstream SL

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr