4 ting du kan lave på bagsædet på din næste kør-selv-ferie

Det varer ikke længe før skisæsonen er over os, og for mange betyder dette lange køreture ned igennem Tyskland, helt ned til alperne, hvor skiene skal spændes på støvlerne og den årlige skiferie kan begynde.

Rejsen fra Danmark og ned til alperne kan dog være lang, for hvad skal man da lige finde på at tage sig til, når man sidder 15-20 timer på et bagsæde i en bil?

I denne artikel giver vi dig 4 tips til, hvad du kan lave på bagsædet i bilen, når i næste gang drøner på kør-selv-ferie.

1. Brug tiden fornuftigt og lær noget nyt

Der er efterhånden ikke det man ikke kan lære online, og med en nogenlunde stabil 4G forbindelse det meste af vejen, findes der ikke nogen undskyldning for ikke at udnytte tiden til noget fornuftigt og lærerigt.

Måske har du altid drømt om at lære at male, tage bedre fotografier med dit spejlreflekskamera eller måske programmere en app? Alt dette kan du i dag lære online, så fat din iPad, husk opladeren, og så er du ellers klar til en lærerig køretur.

Er du den kreative type, kan vi eksempelvis anbefale dig det nye kreative-kursus-site WeTeach.dk, hvor du blandt andet kan lære at hækle, sy, strikke, male og fotografere – perfekt til en køretur sydpå, hvor du har masse af tid!

2. Underholdning for børn

Har du børn med på turen, så ved du sikkert allerede, at de ikke kan underholde sig selv 20 timer i streg.

Derfor er det en god idé at forbedrede lidt underholdning, inden i tager afsted hjemmefra.

I kan f.eks. lave en bilbingo plade, hvor spillet går ud på at barnet må krydse af, hvor gang han eller hun ser det der er på pladen på jeres tur.

På pladen kan der både være skilte, dyr og andre biler – det er kun fantasien der sætter grænser.

Nedenfor kan du se et eksempel på en bil-bingoplade:

3. Fyld din iPad / telefon med spil, musik og film

Din iPad eller mobiltelefon er et af det bedste bud på at få køreturen til at gå lidt hurtigere. Fylder du godt med film og musik på din enhed, kan du nemlig hurtigt få underholdning nok til flere timer.

En anden god idé er at hente en lydbog. En sådan lydbog kan nemt vare 20-30 timer, så der er rigeligt af materiale til hele turen. Fordelen ved en lydbog er også, at du undgår køresyge, da du ikke selv skal læse noget, men blot lukke øjnene og lytte med.

4. Tag en laaang lur

Der er ikke nogen bedre måde at få tiden til at gå hurtigt end at tage en lur. Alle kender det med at sove 3-4 timer og vågne op, og så er det der pludselig kun 10 timer tilbage – fantastisk!

Desværre er det ikke alle der kan sove i en bil, og nogle har brug for ekstra komfort for at kunne få lidt søvn på kontoen i bilen.

Er du en af dem, som har svært ved at sove i en bil, så kan vi anbefale dig at prøve at tage din pude med. Tager du din pude med, så har du et godt sted at ligge hoved – et sted du er vant til og et sted, hvor du plejer at sove.

Alternativt kan du investere i en nakkepude, som støtter din nakke under hele turen og gør det nemmere at sove. Der findes mange forskellige typer nakkepuder, så vælg den der passer bedst til dig og dine behov.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr