6 ting på huset du kan få ordnet, mens du er på ferie

Når sommervarmen skyller ind over det danske land, så vælger mange husejere at drage på ferie. Turen går som oftest sydpå mod varmere og mindre våde himmelstrøg for at tilbringe sommeren. Det betyder, at mange har et tomt hus stående sommer efter sommer. En af de store ulemper ved dette er, at den fritid man kunne have brugt på at ordne ting på huset nu bliver brugt på ferie i stedet.

Når man så kommer hjem til en travl hverdag, så falder disse arbejdsopgaver og pligter igen i baggrunden til fordel for arbejdsliv, børnepasning og andet. Men hvad hvis nu man tænkte anderledes?

Bare fordi, du er på ferie, så betyder det ikke, at du ikke kan få løst opgaver på huset samtidig. Der er masser af initiativer, firmaer og hjemmesider, du kan gøre brug af for at hyre andre til disse opgaver. Så er det blot at gøre dig et overblik over, hvad du gerne vil have lavet og så hyre nogen til det. Om du gør brug af venner, bekendte eller professionel arbejdskraft er helt op til dig. Men sikkert og vist er det, at sommerferien sydpå ikke er en undskyldning for ikke at løse disse opgaver.

Er du stadig en smule i tvivl om, hvilke ting der ville være fornuftigt at få ordnet her til sommer? Så kommer her seks ting på huset, du kan få ordnet, mens du nyder din ferie et andet sted.

Få malet

En genial ting at få ordnet mens du slapper af i sommersolen sydpå er malerarbejde. Måske trænger huset til en nyt lag af maling udvendigt? Eller også er det tid til at prøve nogle nye farver af på væggene indenfor? På https://handyhand.dk/hh/maler kan du hyre mellem et udvalg af fritids-malere, og få løst lige præcis din opgave.

Handyhand giver et overblik over de forskellige hænder, der er til rådighed og forsyner dig med et anmelder-system, så du kan se, om de har gjort et godt arbejde førhen. Så er er det blot at vende hjem til et flot, nymalet hus i ro og mag. 

Få klaret ukrudtet

Har du en have eller en terrasse, så ved du at ukrudt er et konstant problem, der skal holdes vedlige. Det kræver ikke meget, men det tager sin tid alt efter størrelsen på arealet. Hyr en ven, bekendt eller eventuelt en professionel til at få bugt med ukrudtet mens, du nyder sydens sol.

Så vil du også vende hjem til en dejlig ukrudt-fri terrasse. 

Hovedrengøring

En anden ting, du sjældent har tiden til i den travle hverdag, er hovedrengøringen. Måske får du lige støvsuget stuen og gjort køkkenet rent en gang imellem, men det er sjældent, at man kommer helt ud i alle hjørnerne og får taget alle nullermændene.

Betal nogen for at komme godt rundt på alle etager, leder og kanter. Det er intet værre end at komme hjem til et uoverskueligt støvet og snavset hjem. Men prøv at forestille dig, hvis det var omvendt for en enkelt gangs skyld? Så har du også noget at glæde dig til, når du vender hjem fra ferien.

Dyrepasning

Er du den lykkelige ejer af en hund, en kat eller et andet kæledyr, der ikke lige kan komme med på den pågældende ferie? Så skal du selvfølgelig have styr på pasningen af dit elskede kæledyr.

Er du hundeejer, kan du betale dig fra at sende hunden på kennel over ferien. Så er du sikker på, at din vovse bliver passet, plejet og fodret.

Har du kat eller andre dyr, der holder til i og omkring huset, så skal du blot sørge for, at nogen kommer og fodrer dyret en gang eller to om dagen.

Som ejer af et kæledyr, er det også dit allervigtigste ansvar, at du tager dig godt af dyret. Gør dig selv derfor den tjeneste at have styr på kæledyret, inden du sætter kursen mod syden. 

Vinduespudsning

Vinduespudsning er tidskrævende og kedeligt arbejde. ydermere kræver det også udstyr som en høj stige og diverse rengøringsartikler.

Det er derfor ofte et stykke arbejde, der får lov at gå i glemmebogen. Så måske kunne denne sommer være en oplagt mulighed for at få styr på de snavsede vinduer en gang for alle?

Der er masser af firmaer derude, der tilbyder vinduespudsning af god kvalitet og til en god pris. Det er blot at finde et firma, der passer dig og booke en tid. Så har du også fornøjelsen af at komme hjem til skinnende rene vinduer. 

En klippet plæne

Er du haveejer, så ved du også, at haven kan komme til at se forfærdelig ud, hvis den blot får lov at gro uhæmmet hen over din ferie.

Et godt råd kunne derfor være at hyre en havemand til at komme forbi en gang imellem og klippe din elskede græsplæne. Han kan ydermere tage sig af andre opgaver i haven, så du er sikker på at komme hjem til en trimmet og velholdt have, du kan tage i brug i den danske sensommer. 

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr