Find den billigste billeje på ferien

Drømmer du om at leje en bil til sommerferien? Savner du friheden ved at rejse fra by til by? Så kan du med god samvittighed bruge vores søgemaskine til at finde den bedste og billigste leje af biler. På billeje.info stræber de efter at gøre priser og krav på billeje mere overskueligt for dig. Det har aldrig været nemmere at finde det helt rigtige tilbud.

Det har været et langt forår. Mange af os har været derhjemme i karantæne, også selvom vejret uden for har været dejligt og solrigt. Men selvom coronavirus gør livet lidt surere for os, så betyder det ikke sommeren er aflyst. Til efteråret når Europa begynder at åbne op igen, er der således rig mulighed for at rejse. Allerede nu kan du overveje, hvor turen skal gå hen, og hvordan du vil rejse.

Lej en bil til hver en tid

Hvis du savner friheden ved at rejse fra by til by med vinden i håret, så kan du overveje at leje en bil på din ferie. Det behøver hverken være besværligt eller dyrt. De oplever, at prisen ofte er det, der afgør om folk lejer en bil eller ej, men med deres søgetjeneste på www.billeje.info har de gjort det mere overskueligt for dig at finde de rette tilbud.

Du kan leje en bil overalt i verden. Vi anbefaler, at man tager tiden til at finde ud af, hvilken slags bil man ønsker sig. Hvis du ønsker at rejse rundt på Island, så er det en god idé at tjekke udbuddet af firhjulstrækker ud. Hvis du til gengæld hellere vil køre rundt på bjergveje i sol og varme, så er en lille, let cabriolet måske noget for dig. Se oversigt over typer af lejebiler her.

Alle slags biler til dig

Det rette valg af bil, kan gøre din ferie meget lettere og langt mere fornøjelig. Hvis I rejser som par kan en Minibil måske være en god idé. Der er intet bagagerum, så vi anbefaler, at I bruger bagsædet til jeres opbakning og baggage. Den er ideel til storbyferier, hvor I kan køre ud i landet, om det er Italien, Frankrig eller Spanien.

Hvis I er en hel familie afsted, kan I overveje en lidt større model i kompaktklassen. Der er typisk plads til 4 personer, da den har et baggagerum. Hvis I samtidig bekymrer jer om pengepungen, kan den også fås i en økonomiklasse, der er både miljøvenlig og benzinsparende. Ikke nok med at du gør dit for klimaet, så sparer du også penge imens. Det er jo en sikker vinder.

Hvis I har råd til lidt mere, så er en stationcar måske lige det rette valg for jer. Her er der også godt med plads, så I slipper for at sidde som sild i en tønde, når I tager fra sted til sted. Så er der rig mulighed for at holde picnic ved en turkisblå strand med alt, hvad det indebærer af oppakning og madvarer.

Verden rundt i bil

Drømmer I om længere ture tværs over Amerika og USA, så skal I også tænke på en bil, der holder. Her er en stor SUV typisk amerikanernes fortrukne valg. Der er masser af plads, særligt til hvis man tager på roadtrip, så det går ikke ud over komforten af køre langt. Køreegenskaberne egner sig særligt godt til landskabet omkring skisportsområderne, hvis det er der, du gerne vil hen.

Hvis du overvejer den skønne natur på Island, så nytter det ikke at køre rundt i en stationcar, der ikke egner sig til at køre på grus. Medmindre man har det fint med at gå resten af vejen. Stort set alle på Island har en firhjulstrækker med dæk så store som møllehjul, men mindre kan også gøre det.

Hvis du gerne vil se, hvordan Island rigtigt ser ud med vulkaner, vandfald og varme kilder, så er en firhjulstrækker en nødvendighed. De er typisk lidt dyrere, men til gengæld oplever du en langt større bevægelsesfrihed, hvis du vil mærke vind og vejr, og alt hvad øen har at byde på.

For store og små familier

Hvis I er mange afsted, så er der også rig mulighed for at leje en minibus. Selvom den sluger mere benzin end de økonomiske modeller, så er I stadig flere om at deles om regningen. Derfor kan det sagtens være en fordel at være 5-7 personer afsted samtidig. Det samme gælder i øvrigt for familier med mange børn.

En cabriolet smager lidt mere af frihed, og det kan være det helt rigtige valg, hvis man har en uges ferie på Mallorca. En bil er næsten et must, da den giver friheden til at gå på opdagelse uden om den offentlige transport og dyre taxaservice. Det er ikke bare det bedste for dig og dine rejsemakker, det er simpelthen også det billigste valg.

Intet kan måle sig med den åbne landevej med vinden i håret. Når solen står højest på himlen, så er det skønnest med kalechen nede, så man smelter bedst sammen med landskabet. Det er en fantastisk måde at opleve Middelhavsområdet på. Er du til mere luksus og premium, så er der biler til den slags også. De giver nogle køreoplevelser lidt ud over det sædvanlige.

Værd at vide, når du lejer en bil

Udover rejsedestinationen er der flere ting, der er værd at overveje, inden man vælger bil. De fleste modeller fås med enten automat- eller manuelt gear. Heldigvis er de fleste biler i Danmark udstyret med en gearstang, så det burde ikke blive et problem. Det er dog altid værd at overveje, hvad man ønsker sig.

Skal du for eksempel ud og køre i bjerge kan manuelt gear være den bedste løsning, da det ofte kræver, at man motorbremser på vej ned ad skråninger. Er du mest til bykørsel og landevej kan automatgear være en fordel. I USA er mange flere biler end i Danmark udstyret med automatgear, og det skal man være særligt opmærksom på.

Husk altid at have kørekortet klar, ligesom det anbefales, at man betaler med kort. Ingen af de større udlejningsselskaber som Avis, Europcar eller Hertz tager imod kontanter.

Let at bestille og afbestille

Hvis du har bestilt en bil til en bestemt dato, men bliver forhindret er der heldigvis råd at hente. Inden for op til to døgn kan du afbestille kvit og frit. Du kan også ændre din booking, hvis I skulle flere eller færre end forventet. Det behøver ikke være svært, og det kan gøres uden, det koster dig ekstra.

Hos billeje.info viser de tilmed den fulde pris. Det betyder, at der ikke er alle mulige skjulte gebyrer at tage hensyn til, som for eksempel flybranchen lever godt af. Desuden er forsikring og autohjælp inkluderet i prisen, så du slipper for at bekymre dig, hvis uheldet skulle være ude. Det kan jo ske, så det er altid en god idé at høre hos hvert enkelt biludlejningsselskab, hvad deres politik er.

Uanset hvad er der masser af penge at spare. Så hold på sommerhumøret lidt endnu, nyd det danske vejr og glæd dig til, at grænserne langsomt åbner op igen. Solen skinner heldigvis stadig til efteråret rundt omkring i verden, og der er mulighed for at leje biler året rundt.    

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr