🌞 Sommerudsalg - Spar minimum 10% på HELE shoppen 🌞

Hvad betyder all inclusive?

Når du søger efter rejser online, er begrebet ’all inclusive’ noget, du kommer til at støde på mange gange. Især indenfor rejsepakker, hvor hotelophold indgår.

Som navnet antyder, betyder ’all inclusive’, at alt på rejsen er dækket hjemmefra. I teorien vil det altså være alt lige fra snacks, måltider, drikkevarer osv. på hotellet.

I praksis er det dog ikke altid så simpelt.

Blandt de forskellige destinationer verden over, er der gennem tiden blevet ændret en del på, hvad all inclusive faktisk indebærer.

Det vil f.eks. betyde, at for nogle hoteller, er all inclusive lig med frie måltider – mens andre måske tilbyder en bedre version med frie drinks, snacks og måltider fra solen står op til den går ned.

Ofte går all inclusive hånd i hånd med prisen og kvaliteten på hotellet. På et 2 eller 3-stjernet hotel, bliver der måske ikke dækket lige så meget i all inclusive, som der går på et 4 eller 5-stjernet hotel.

Det er derfor vigtigt, at du undersøger det bestemte hotels regler for all inclusive, før du bestiller rejsen.

Fordele ved all inclusive ferier

Selvom der kan være stor variation af, hvad all inclusive egentligt indebærer, kan der være adskillige fordele ved at tage på en all inclusive rejse.

Styr på omkostninger hjemmefra

Ved at tage på all inclusive ferie, har du betalt størstedelen af rejsen hjemmefra. På den måde undgår du mange af de ”uforudsete” omkostninger, som ofte forbindes med at tage på ferie.

Perfekt til børnefamilier

På mange all inclusive ferier, inkluderes også aktiviteter og forskellige typer af underholdning. Disse aktiviteter er perfekte for familier med småbørn, idet der ikke vil opstå længere perioder på ferien, hvor der blot ”slikkes sol ved stranden”

Det sparer besværet

Hvis du rejser i en større gruppe eller i kombination af flere familier, kan der ofte opstå en del besvær i forhold til betaling af samlede regninger til f.eks. udflugter eller restaurantbesøg. Ved at tage på all inclusive rejse, er det typisk så simpelt, at du blot sætter dig ned, spiser dig mæt i mad og efterfølgende smutter. Der vil altså ikke være slagsmål over regningen, når all inclusive indgår i rejsen.

Ulemper ved all inclusive rejser

Når der er fordele, er der som regel også ulemper. Det er der ”desværre” også ved all inclusive rejser.

Svært at få tid til det hele

Når du tager på rejse med all inclusive, foregår det meste typisk på og omkring hotellets arealer. Det betyder desværre også, at der sjældent er tid til at udforske lokalområdet og suge en masse kultur til sig.

Dog er det muligt at spise ude et par dage, uden det pludselig bliver til en dårlig ting, at du har købt all inclusive. Den besparelse du opnår ved at købe alt inkluderet, dækker typisk de underliggende omkostninger, der er ved at forlade hotellet i et par dage.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr