Sådan sover du mest komfortabelt i flyet

Når du lige så stille er ved at rende tør for strøm på din telefon, blevet færdig med din film på computeren eller læst den sidste side i bogen, så er der ikke rigtig så meget at more sig med i flyet længere. Det er blevet tid til en lur.

Rejser du i længere tid end 4 timer, kan du godt forvente, at du, på et eller andet tidspunkt, gerne vil nappe en morfar.

Dog er det ikke alle, der bare lige sådan kan lægge hovedet på skrå og tage i drømmeland indtil landingsstellet klapper ud. For nogle kommer det ikke på tale at sove i en siddende position, mens andre først falder i søvn efter lang tid og vågner op med garanteret hold i nakken.

Her i artiklen gennemgår vi de forskellige positioner, du kan sidde i, når du skal sove i flyet.

Læn dit hoved op ad vinduet

Såfremt du har været hurtig til at kapre vinduespladsen, kan du rolig kalde dig selv for en heldig asen. Ja, du har muligvis givet afkald på let tilgængelighed til toilettet, men du har derimod den eneste plads, hvor du kan kaste en pude opad vinduet og tage dig en søvn i høj kvalitet. Her kræver det selvfølgelig, at du har medbragt en pude på flyet, da det ellers vil blive en knapt så behagelig lur.

Brug din sidemakker

Flyver du med en kammerat, kæreste eller familie, sker der naturligvis intet, hvis du læner hovedet op ad deres skulder og lukker øjnene. Det perfekte ved denne position er, at hvis I ligger jer lidt på skrå, kan I begge opnå en ganske behagelig siddestilling.

Denne position anbefales ikke, hvis du ikke kender din sidemakker. I det tilfælde anbefaler vi, at du i det mindste spørger om lov først.

Den mest ordinære siddestilling

Den mest almindelige sovestilling er naturligvis positionen, hvor du bare sidder ligefrem på sædet og læner hovedet tilbage. Hvis du anvender denne søvnposition, er du næsten garanteret at vågne op med en øm nakke, når I kommer frem til destinationen.

Det heldige ved denne stilling er derimod, at hvis du er indehaver af en sovemaske og nakkepude, kan denne position sagtens komme til at gøre din flytur til en ganske behagelig oplevelse. Og ja, du kan naturligvis købe en lækker nakkepude og sovemasker her på RejseGear.dk

Læg dig i fosterstilling

Hvis din række af sæder er fri, og du ikke er under 140 centimeter høj, er det en kæmpe fordel. I det tilfælde har du nu flyets bedste pladser - praktisk talt en seng. Smid noget blødt under hovedet og din jakke/tæppe over kroppen og nyd, at du kan få en god søvn på rejsen.

Slå ryglænet tilbage

Sidder du i et fly fra efter 1950'erne, har du helt sikkert mulighed for at slå dit ryglæn tilbage. Gør nytte af dette og i kombination med en sovemaske og nakkepude, kan du få en lækker søvn, indtil du bliver vækket af larmende passagerer, der pakker sin håndbagage ned.

Vær dog opmærksom på, at du ikke bør slå dit ryglæn tilbage og lægge dig til at sove før takeoff. Så bliver du bare vækket af stewardessen og bedt om at rejse dit sæde op. Træls forstyrring af en god lur.

Der er ikke meget andet at sige om at sove godt på selve flyturen. Det er trods alt begrænset, hvor godt du kan sove, når man tager i betragtning, at du sidder i en flyvende bus med en masse andre passagerer, som kræver mindst lige så meget plads som dig. Derfor anbefaler vi også på det stærkeste, at du medbringer et headset, så du kan slå tankerne fra og sidde i dine egne tanker.

Sovemasker til turen

3D Sovemaske

3D sovemasken er blandt vores bestsellers hos RejseGear. Sovemasken er fremstillet i behageligt materiale, der ikke generer ansigtet. Ligeledes lukker den ikke unødig lys ind og med forhøjning omkring øjnene, vil du heller ikke opleve gene af dine øjenvipper.

RejseGear Travel Pack

Den hurtigste og letteste måde at blive helt klar til den luksuriøse flyvetur. Her får du en ergonomisk nakkepude, silke sovemaske og luksus ørepropper. Så bliver flyveturen let som en leg.

Fik du det hele med?

Kurv (0)

Subtotal 0,00 kr